Idawho?.blogg.se

If I ever leave this world alive

It's all about you

Kategori:

 
Albanien 2010

We could be the same

Kategori:

Nu har min soffa anlänt efter många om och men. Jag är såå nöjd! Sen har jag ju kollat in mitt bankkonto som gör mig mindre glad. Sommarjobb var är du? Synd att jag inte tjänar pengar på praktiken heller. Istället betalar skolan för att avdelningen ska ta hand om mig. Funny. Nu ska jag snart dra mig mot nattur. Spännande!
 
 
Turkiet 2010

It's all because of you!

Kategori:

God morgon! Måndag här igen, en vecka sen min födelsedag. Har haft den stora äran att få ha finaste Fine här under helgen och pampas så jag har skrattat mig dubbelvikt! Nu hoppas jag och håller tummarna att denna härliga tös kommer och förgyller mina dagar runt vappen också! Pampas var riktigt bra som vanligt, men jag har märkt att jag inte orkar stanna lika länge uppe längre. Eller kanske det är pga av val också. Men kul är det i vilket fall som helst.
 
Idag har jag själv förgyllt min dag med att baka scones till morgonmål. Blir mer och mer husmor! Men what the hell!
 
Sen MÅSTE jag avsluta med låten som för alltid kommer förknippas med pampas 2013!
 
MEGA TACK FÖR ÄNNU EN OFÖRGLÖMLIG PAMPAS!

OPA!

Kategori:

Nu är det dags att bli av med vinterfläsket, visst det värmde under vintermånaderna men nu blir det bara svettigt när de vankas vårtider. Det finns inte längre några ursäkter för att inte röra på sig. Jag bor drygt 300 meter från simhallen och gymmet. Dessutom så måste frossandet få ett slut. Visst ska man njuta av godsaker nu som då, men varje dag är inte riktigt optimalt. Jag ska försöka se igenom mina kokböcker lite bättre också. Jag har alltid sett mig själv lite som en kock, men igår blev det verkligen allvar när jag lagade köttbullar och satte igång brandalarmet. Det luktar ännu fett i hela lägenheten. Men inte ska i sörja, jag tog första steget.
 
Idag har jag kvällstur på sjukhuset, så bestämde mig efter mycket övervägande med mig själv att fara till gymmet. Och halleluija så bra jag mår nu när jag sitter och avnjuter min blomkåls- och baconsallad och ett glas mjölk.
Ett steg närmare ett friskare och hälsosammare liv + NJUTNING.
 
 
Grekland 2010

21 år

Kategori:

Hejsan hoppsan, nu har jag vaknat till liv igen, ett år äldre, men inte mycket klokare. Har haft så mycket på gång på sistone med Amsterdam, flytt och första praktiken på sjukhus. Ja, och idag är det till råga på allt min födelsedag. Jag har firat på jobbet egentligen. Där hade jag det som roligast. Sen har jag varit och köpt en mikro som jag inte orkade bära. Så jag fick lämna den halvvägs hem, hos Emma. Welcome to my life. Nu ska jag snart försöka mig på att laga köttbullar och sen fara ut på en promenad för att sedan avnjuta ett varmt bad. Mest av allt är jag sällskapssjuk.
 
 
Utsikten från min balkong.
Irland 2010