Idawho?.blogg.se

If I ever leave this world alive

Reload

Kategori: Allmänt

Helgen går mot sitt slut och jag har än en gång fått mig några goda skratt! Känner på mig att det blir att fara tidigt i sängen så man orkar med allt program nästa vecka. För det är då det händer och sker!
 
 

Trött men glad i alla fall

Kategori: Allmänt

Efter en heldag i skolan med återupplivningsövningar med efterföljande hemmaträning här hemma var jag nog så mör och slut att jag trodde jag skulle falla i någon sorts slöhetskoma. Men efter initiativ av någon annan så hamnade vi i alla fall tre brudar på Malleys för ovanlighetens skull. Det blev en varsin öl och tjejsnack. Nu är det tillbaks till sömnens värld! I väntan på en ny dag! Det här har varit en bra dag på många sätt och vis! Tackar för det!
 
 

Vardag

Kategori: Allmänt

Vardag. Ett ord som förr varit något av det mest skrämmande har med ett ryck istället blivit en trygghet, något positivt! Dagarna flyter på med ett jämnt tempo med både skola, umgänge och roligheter. Precis som jag vill ha det! Känner att jag trots min vardag har fått liv i mina dagar!
 
Vår attribut till vår kära skolas vägg, under Construction!
 Vissa dagar har jag svårare att inte ta fram mina bästa sidor!

Happy in and out

Kategori: Allmänt

När jag idag ser tillbaks på veckan som varit kan jag inte annat än le. It sure feels good to be home!
 
Behöver jag ens säga hur roligt jag har med dessa människor? Man skrattar ju så tårarna sprutar!
 

Morotsmuffins!

Kategori: Allmänt

Bara för att jag råkade ha extra ingredienser hemma, och för att jag gillar att experimentera mig fram så uppstod dessa mirakelmuffinsar! Smakar bra och startar veckoslutet på bästa sätt!
 
Vänner och bekanta är välkomna att avnjuta!

Vardagsmys

Kategori: Allmänt

I dessa tider då skolschemat är fullspäckat och examensarbetet står för dörren är det bra att ha energireservoarer i form av vänner. För vad gör dig glad om inte det?
 
 

Life is life

Kategori: Allmänt

Nu när jag äntligen är på finsk mark igen kan jag äntligen pusta ut.. Trodde jag ja! Nej nu är det inte dags att vila, för nu drar skolan och examensarbetsplanering igång på allvar. Långa dagar i skolan, mörkt ute och alltför många extrakilon (skyller på danskarnas goda bakelser) har mött mig som en smäll i ansiktet. Men sanningen är endå den att detta inte har någon som helst betydelse. Jag är hemma, och det är allt som betyder något. Skolan ska man inte ta FÖR allvarligt, och extrakilona försvinner ganska snabbt då man låter i att proppa i sig ALLT i sin väg och rör på sig lite mer igen. No problemos. Så nu en bildbomb på helgen i Köpenhamn + vårt besök till "Den blå planeten" med mamma min.
 
 

Hejdå Ghetto!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags! Om ungefär 2 timmar är jag i min mammas famn! Så nu vill jag bara önska alla ett fint veckoslut, och kom ihåg att kramas mycket i höstrusket!