Idawho?.blogg.se

If I ever leave this world alive

All I want for christmas is you!

Kategori: Allmänt

Nu när jag sitter på tåget ner mot Ekenäs med en nyopererad dator vill jag passa på att önska alla en god jul! Nu ska jag ta ut allt av vad December har att bjuda på så jag ger er mina topp 5 julsånger! Stämningsfullt ska det vara!
 
5. Jul, jul strålande jul
4. Det strålar en stjärna
3. White christmas
2. Koppången
1. All I want for christmas is you
 
Har ni några favorit julsånger?
 
 
 

Söndags yrsel!

Kategori: Allmänt

Söndagen till ära bjuder jag på mitt alter-ego Kerstin! Hoppas alla har haft ett lika skojigt veckoslut som jag. Nu mot nya utmaningar.. Hitta fram till en slutdestination. Destination unknown liksom!
 
 
 

Beerpong

Kategori: Allmänt

Mycket på gång hela tiden men nu är det bara lite kvar innan jullovet startar påriktigt! Tänkte bjuda på en liten smakbit av en ganska vanlig tisdag i vår underbara studiestad. Vasa in my heart.
 
Alla andra som bara har tenter och inlämningsuppgifter kvar, we can do it! Ta det inte för allvarligt, det är inte värt att bli utbränd nu när lovet börjar! Take care!

We go together

Kategori: Allmänt

Efter tisdagens hyss mår jag nu två dagar senare äntligen bra igen! Alltså migrän är inte att leka med. Nå nu har jag i alla fall sovit åtminstone 16 timmar! Det ni, vilket saldo!
 
Lite grease på det så blir det nog fint!
 

En liten morgonhälsning!

Kategori: Allmänt

Önskar alla en riktigt fin dag fylld av glädje, sång, regnbågar och unicorns!
 
 
Puss hej, leverpastej!

Städa

Kategori: Allmänt

Okej.. Måste väl kommentera något till videoklippet jag valt att lägga upp. Det är inte så värst professionellt, men det är jag i ett nötskal! Enough said!
 
Blev kanske liite mycket rompaaah och bryst, men så kan det gå när man är kvinna!

I lived

Kategori: Allmänt

Har varit tyst nu ett tag här på bloggen, men nu är jag tillbaka med buller och brak och nya visioner. Jag vill från och med nu försöka använda bloggen som ett medel att sprida lite positiv anda i dagens värld av misär. Misären kommer ju kanske inte försvinna, men det är i alla fall ett steg på vägen för att göra vardagen så bra den möjligtvis kan vara. Negativa tankar kommer aldrig skapa ett positivt liv they say!
 
Så min mission med det hela är att inte bara för mig själv, men förhoppningsvis också för några andra själar där ute, göra livet lite roligare, lite positivare! Livet är en gåva som vi inte skall ta för givet!
 
Så dagens tips är helt enkelt: STÄDA! Inte kanske ett ord man förknippar med något positivt, men det är ett känt faktum att hur det ser ut runtomkring dig reflekterar hur du mår inombords! Så lägg på dina favoritlåtar på repeat och dansa loss medan du gör ditt hem så mysigt och personligt du bara kan! Det ska i alla fall jag göra.
 
Dagens låt: