Idawho?.blogg.se

If I ever leave this world alive

Soon, very soon!

Kategori: Allmänt

Jag är så glad så glad för jag har bara 4,5h kvar på jobbet, sen fixa med sista packningen, titta på fina mamma och SEN imorgon åker ett lass med tuffa brudar ner till Ekenäs. Trodde aldrig i världen att jag skulle känna en sån lycka. Man lär väl sig att uppskatta sånt man inte ser alltför ofta. Och "semestern" till ära färgade jag ju håret också. Vet inte än om det är bu eller bä.
 
 

Vår egen väg

Kategori: Allmänt

Veckoslutet kom och gick lika snabbt som jag hade väntat mig. Men bara för att det var så bra, så skönt och avslappnande! Nu har jag bara två arbetsdagar kvar före jag styr näsan mot sydligare delar av landet.
 
 

 
 
 

Maxmo

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan! Jag kan nu stolt meddela att jag tagit fram min österbottniska sida av mig själv och varit på Maxmo Dansin! Och hur kul som helst var det! Vi åkte ner med Fia och Patrik efter några om och men pga av det möjliga regnet (som aldrig kom). Men still slut var vi på plats. Fia lärde mig dansa, och när jag skulle pröva mina nyfunna talanger med någon annan så gick de väl si sådär, men roligt fick man ju ha i alla fall. Och en av höjdpunkterna! Bradley Cooper bjöd upp mig och Fia till dans! Så där stod vi alla tre and shaked what our mothers gave us och hade the time of our Lifes! Ikväll blir det ju då kanske lite annan sorts dans, på Ollis!
 
 

Idas sommarvisa

Kategori: Allmänt

På min och och mammas trip till Kristinestad tog ju också min fina och talangfulla mor bilder på mig och lite mer mig när jag hoppar och skuttar som aldrig förr! Så nu följer några bilder på mig; Ida Amanda Maria Qvarnström. Så den som inte orkar se mitt nylle skall nog sluta scrolla neråt nu!
 
 
 
 

Kristinestad

Kategori: Allmänt

På fredagen upptäckte jag ännu en ny stad i Finland, nämligen Kristinestad! Och allt har jag mamma och tacka för. Mamma kom på en vacker dag att vi borde fara till Kristinestad och ta lite bilder. Men gissa om jag blev förvånad över likheten mellan Kristinestad och Ekenäs? Kunde lika gärna varit samma stad. Nu blir det lite bildkalas när jag nu för en gångs skull tagit fram fotografen djupt inom mig.