Idawho?.blogg.se

If I ever leave this world alive

Me and my guitar

Kategori:

Nu är det inte mycket kvar! En sista tent idag, lite städning och packning och we are on our way to Amsterdam! Jag försökte igår på en och samma gång både läsa, städa och packa, men det var inte det lättaste efter en legendarisk Porr-sitz kvällen före. Om det var värt det? Varje gång! Trots en hel del minnesluckor så är jag säker på att det var en av de bättre sitzarna jag varit på.
 
Belgien 2010

I want to break free

Kategori:

Jag vet jag är tråkig som inte har något klokt att komma med. Men tror inte någon får ut något av att jag inlägg efter inlägg berättar om hur jag sitter framför datorn och lagar skolarbeten. Så därför lägger jag bara in en bra låt istället!
 
 

I love you til the end

Kategori:

Glad alla hjärtans dag till er alla bara! Tänkte passa på att lägga upp några bilder från gårdagens musik-sitz och avsluta inlägget med en fin kärlekslåt. Jag kan vara rätt så hjärtlig jag också!
 
 
 
 

Energireservoar

Kategori:

När jag behöver lite extra kraft för att orka läsa och skriva:
 

Life looks better in spring

Kategori:

Hade en riktigt super bra dag igår bland glada halarbeklädda människor i pulkkabacken. Detta trots att jag och Fia mest yra omkring i cirklar. Men skönt med frisk luft och feelis musik i bakgrunden. Blev ju till och med ett litet åk i backen. Ikväll är det istället dags för musik-sitz. Innan dess, surprise surprise så är det plugg som gäller. Jag vill kunna bevisa att det går att kombinera plugg och ett socialt liv!
 
 
Cypern 2010

Run Away

Kategori:

Påväg hem till Vasa igen efter en mycket angenäm snabbvisit i Ekenäs. Nu kan det ta ett bra tag innan jag hittar dit igen. Jag har haft så himla roligt och njutit av varje sekund. Som vanligt har jag blivit kär i lilla Henry som är en riktig guldklimp med glimten i ögat. När jag anländer i Vasa blir det inte mycket tid över till att latas heller, då ska första fastlaskianen upplevas. Resten av tiden innan Amsterdam är det främst skolarbeten och tentläsning som står på schemat. Det är slutspurt nu!
 
 
Moldavien 2010

Lever och mår bra

Kategori:

Hej, jag lever nog. Jag är för tillfället i Ekenäs, kom hit igår. Har redan hunnit bli bjuden på en sjukt god middag av Linda, och träffat Samira, Jeppe, Henry, fammo och fafi. I'm a very lucky girl indeed. Imorgon ska jag ännu njuta av fina människors sällskap innan jag tar mitt pick och pack upp till Vasa igen på tisdag morgon. MÅSTE också ta mig tid att laga en hög med skolarbeten + läsa på kirurgiska sjukdomar och patofysiologi.
 
 

Everybody dance now

Kategori:

Ojj så roligt man kan ha det ibland. Igår var inget undantag. Hade inte varit ut på två veckor så var väldigt kul att äntligen träffa lite folk och dansa. Jag var hög på feelis igår och det höll i sig ett tag i skolan idag också, tills verkligheten kom ikapp och jag insåg att jag sovit 2 timmar under natten. Men det här hör väl lite studietiden till.
 
 

Silkkii

Kategori:

My heart is yours

Kategori:

Idag känner jag mig inte sjuk längre. Nu vill jag träffa folk igen och göra något kul och häftigt! Surprise me! I'm ready for the good times!
 
Norge 2010

Tantvarning

Kategori:

Det här veckoslutet har bevisat för mig att man inte alltid behöver planera så mycket. Meningen hade ju varit att jag skulle farit till tropiclandia på någon häftig Dj-grej med Daniela, men min sjukhet satte tyvärr käppar i hjulet för det. Blir riktigt irriterad faktiskt. SÅ, mina planer för lördagen blev istället att sitta hemma och läsa till tent och se på dokumentärer typ. Precis rätt sysselsättning för en 20-åring. MEN, min ungdomligare mamma bestämde sig för att rädda mig från att gå in i tantdvala och bjöd över mig till henne på myskväll istället. Och mycket bättre blev ju det, när man fick äta tortilla, bada bastu och se på deltävling 1 i melodifestivalen + en film. Så tack mamma för en super skön kväll, och tack för att du drog ur mig ur mitt tantkoma.
 
 
 

Akta er för svin!

Kategori:

Läste på Vasabladet att man ska undvika svin om man har svininfluenssan..Min fråga är, borde inte man alltid undvika svin? Och hur ska man veta om dom är svin innan det är för sent? jag har träffat många svin i mina dagar.
 
Skämt åsido, såhär blir jag när jag umgås för lite med andra av min egen art. Må jag bli frisk snart, vääldigt snart!
 
(hoppas alla förstår att det inte är ett seriöst inlägg, höhö)